Bilgi Paylaşım Forumu » Bilgisayar Programlar Ve Yazılımlar » Bilgisayar
home edition orjınallestırme
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

28-06-2010 11:52 ÖÖ
Katılım Tarihi: 28.04.08
Kullanıcı Avatarı ferdi

Admin

1-Başlat çalıştırdan regedit yazıyoruz

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents anahtarını açıyoruz OOBETimer daki herhangi bir sayıyı değiştirip kapatıyoruz böylece XP miz deactive oluyor.

2-başlat çalıştırdan tekrar registry e giriyoruz

HKLM\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents anahtarını açıyoruz OOBETimer a şunları yazıyoruz

ca,82,b8,55,d4,04,b5,cf,cc,5b,24,00 burayı kapatıyoruz.

3-başlat çalıştırda şu satırı yazıyoruz

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

daha sonra telefonla aktive etmek istiyorum diyor ve sonra ürün anahtarını değiştir diyoruz daha sonra herhangi numaralar yazıp ok diyoruz sonra kabul etmeyince kapatıyoruz burayı (işlem iptal)...(xxxxx-xxxx-xxxx-xxxxx den sonra)

4-tekrar başlat çalıştır registry e giriyoruz

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents anahtarını açıyoruz OOBETimer a daha önce yazdığımız

ca,82,b8,55,d4,04,b5,cf,cc,5b,24,00 daki 00 ın yerine 97 yazıp kapatıyoruz..

5-başlat çalıştırdan tekrar

"%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a yazdığımızda ürünümüzün zaten etkin olduğunu söyleyecek

Böylece XP imiz orjinal gözükücek ve güncelleme yapabileceğiz!..

i39.tinypic.com/2md096o.gif

..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..

acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma
yanlarına gittiğimde
odaları boştu çarşafları temiz
bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz

bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden
tazminatım suskunluk
beni ait olmadığım şehirlerde aramayın
adresimin caddesi../..burukluk

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  KÜTAHYA İLİ, Güller Ağlar İçimde, AMYOTROFIK LATERAL SKLEROZ (ALS), VSO Software ConvertXtoDVD, HacKer NasReTTin Hoca, Seni Sev_i_yor_um, 66 ADET XP TEMASI-DİREK KURULUM, İKİ YAPRAK GİBİYİZ, Okey Oyunu Nasıl Oynanır?, AFYON İLİ, Çanakkale Şehidlerine, Sensizliğin Ertesi, Gaziantep 1 - Fenerbahçe 0 Süper lig 1. Hafta, YANGIN ve KÜL, Duvaksız Gelin - Özlem Tekin  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence