Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Kültür Sanat » Tarih » Atatürk
Seninle.. Yuce Onder Ataturk'un Arasinda Kocaman Bir Fark Var !
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

17-01-2010 07:12 ÖS
Katılım Tarihi: 14.04.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı CeNNeT
Üye
  Seninle.. Yuce Onder Ataturk'un Arasinda Kocaman Bir Fark Var !

Recep Tayip Erdogan Sen Anani Al Git ! SayqisizLiqinda Bu Kadari Ya.. ßu Adama Oy AtanLara Helal Demekden Baska Birsey Demiyorum..

Yüce Atatürk'ümüz Teker Teker Dertlerini Dinlerken Siradan Insanlarin..

YouTube Video

Kirazzz abLa izLe Smile

www.bluepoint.gen.tr/gif/ataturk_imza.gif

18-01-2010 11:24 ÖÖ
Katılım Tarihi: 17.12.08

Uyarı seviyesi 0
cok guzel demis. bende olsam oyle derdim.turkiyede onune gelen artislik yapiyor. baska bir ulkede olsa o adam su an hapis yatardi. bunuda bilin.biri ataturk biri coban denilmis. coban olmak cokmu kotu birsey insanlari assagilayarak biryere gelemezsiniz. istesenizde istemesenizde halkin cogunlugu istiyorki iki donem hala basta ve gumbur gumbur yine gelcek basa birdahaki secimlerde. cunku halk ozgurlugun en demek oldugunun tadini almaya basladi. cuntacilardan korkmuyorlar artik. iste belirli kesimde bunu hazmedemiyor. cumhuriyet kuruldu kurulali allah icin turkiye icin halki icin kim bir tas ustune tas koymus. bana onu soyleyin. veya tayyip bey bey giderse alternatifi kim onu soyleyin. devlet bahcelimi. ? kardesi kardese kirdiran alevi sunni sag sol diyip milleti yola doken mhp mi...!! yoksa elit beyefendi deniz baykalmi. antalyayi parsellemis. chp demek isci sinifi iscinin hakkini gozetleyen bir parti demek degilmiydi. peki o zaman neden turkiyenin zengin ve yali kosk sahipleri tarafindan oy aldi.ve isci bolumu ak partiye oy verdi. isterseniz bunu bir dusunun. kim isci taraftari acaba..!!!kim zengin bolumu hala zengin etme cabasinda ataturkun arkasina gizlenerek..birde ikide bir ataturk ile neden karsilastiriliyor recep bey. sanki simdiye kadar basa gelenler ataturkemi benziyordular.???onun icinmi hicbirsey yapmadilar ilerlememiz icin. kesintili klipler yayinlayacaginiza.sagdan soldan kulaktan dolma dinleyecegimize hakikaten okuyarak elestirerek ve icraatlara bakarak turkiyeyi nerden almislar nereye getirmisler buna bakarak destek veya kostek olunmali.yoksa herkes kesip evirip cevirip klip yapabilir.ama muhim olan bu kliplerin tam icerigini bulup incelemek. neden ve niye oyle demis. sebep neymis.ve akli biraz olsun isleyen dunya ekonomik kriz nedir neler getirip neler goturmustur bunlari bilmek okumak lazim tabiki herkezin herseyi anlamasini bekleyemeyiz. nede olsa uyutuolmus egitilmemis bir halkiz. iyi gorunce sasiriyoruz veya anlamiyoruz buda dogaldir.suc halkta degil onlari laik turk cumhuriyetinin egitmemesindedir.su an dunya devletleri ne durumdadir onuda bilmek cok onemlidir. kriz nerden dogdu.nereleri etkiledihangi ulkeler batti,hangi ulkeler iflas ettiklerini beyan ettiler.acaba bunlarin ne kadarini bilebiliyoruz karalama veya kiyaslama yaparken turkiyenin su anki durumunu.turkikeyi hangi faktorler etkilemistir..veya etkilememistir.bunlari arastirdikmi hic.ve gecen hafta
dunya raporunu tabiki incelemistirsiniz.zira bu kadar politikada aktif olan ve klipler ekleyen birisi biliyordur eminim. zira bilmiyorsa o zaman ben hakikaten kulak dolma anlamadan klip ekleme derim. yani belirli bir bolumun beyni yikayarak onlar adina anlamadan bilmeden propaganda yapiyor derim. oncelikle benimle tartismak icin bunlari anlamak sarttir.

Hayatımdan gidenler..
birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!
hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç beklemeyin!!
kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...
BAŞKALARINDAN değiL benden öğrenin....!

18-01-2010 11:38 ÖÖ
Katılım Tarihi: 14.04.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı CeNNeT
Üye
Kimin Beyni Yikanmis Belli Oluyor Smile

www.bluepoint.gen.tr/gif/ataturk_imza.gif

18-01-2010 12:00 ÖS
Katılım Tarihi: 17.12.08

Uyarı seviyesi 0
ben objektif olarak bakiyorum. beynim yikanmis olsa hicap takardim yani senin anliycagin dilde yaziyim turban.veya bes vakit namaz kilardim. camiden cikmazdim. ama malesef ben bunlardan hicbiri degilim sadece memlekette olan bitenede gozu kapali bakmiyorum. yapilan iyi veya kotu isleri gorebiliyor,yeri geldiginde alkis tutmasini yeri geldiginde ise kinamasini bilirim.gereksiz yere bayragi elime alipta hepimiz ermeniyiz diyecek kadarda saf degilim.ama bu ulke icin zamaninda ataturk ile yan yana sirt sirta omus omuza din ve memleket icin savasan insanlarida el tersi ile itip yok sayanlardan degilim.ve yine o insanlarin turkiyeye tek tek kapatmis oldugu kapilar su an ak parti sayesinde aciliyor. bundan 5 yil once turkiyemizin guzel turistlik bolgesi olan bursamiza arabayla bile cikamayip yari yolda birakip yuruyerek gittigimiz yere su an arabamizla yani basina cikiyorsak bunada alkis tutarim.ankaranin cankaya bolgesini ne kadar tanirsin bilemiycem.benim evim cankayada.onden bakarsan atakuleye bakiyor super bir gorunum var.ama arka yatak odasindan bakildiginda turkiyenin bas kenti kalbinin attigi yer ve biz resmen bir gecekondu ve fakir yoksul bir halkla karsi karsiyayiz. zira yil 2010 ve bizim hala zar zor gittigimiz mehalle ve yerler var.eger baskentte calismamislarsa diger sehirlerde calismalarini bekleyemeyiz degilmi. bunda ovunmemek lazim hesap sormak lazim yillardir ne yaptiniz diye. ortalama turkiyede her 10 senede bir ihtilal olmus yani askeriye el koymustur yonetime. bu demek turkiye her 10 senede 20 sene gerilemesi demektir tabi bunu hesap ve maliyeden anlayan cok iyi bilir. bilhassa ic isleri ile ugrasan cok daha iyi bilir.yillardir pkk bitilmedi. kimoler neden dolayi bitirmedi. bu terorizmden kimler faydalandi beslendi kimlerin cebi doldu buda zannedersem gormek isteyene acik bir sekilde sunuluyor degilmi. tabi muhim olan ne kadar gormek istememizdir.ve en muhimi insanin kendini kandirmamasidir ve inadina degilde turkiyenin yararina birseyler yapmak yapilana destek olmaktir kostek yerine.su an doguda kapilar birar birer aciliyor. tabi bati sevdalilari bunu gormemezlikten geliyor. bizim batiya giden iscilerimiz kadarda doguda kacak calisan iscilerimiz var. ve bunlarin haklarini kimseler savunmadi yilladir. orda sakatlanip yurda tedavisiz gonderildiler aclik ve sefalet icinde. ama vize tanimi ile artik halkimizinda haklari koruncak insan muamelesi yapilcak ve bu demektirki turkiyeye nakit para akicak. ama tabi bunu aciklamak karsi taraf medya ve karsi taraf tutarlarinin isine gelmiyor hemen karalama yapilmaya baslandi. peki o kadar anliyorlarlar herseydende neden butun kapilari kapattilar veya kapanan kapilari actirtamadilar.kimse dort dortluk degildir .kimsedende herseyi anlamasi beklenilmez veya herseyi yapmasi beklenilmez. ama en azindan bilmedigimiz konularda biraz duraklarsak iki kere dusunursek belki kostek olmaktan vazgeceriz.neyse biraz is yapim biraz okuyumSmile) sonra yine yazarim. tabi okuyup arastirarak yapmak herzaman daha faydalidir diye dusunuyorumSmile))mucucucksss cano

Hayatımdan gidenler..
birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!
hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç beklemeyin!!
kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...
BAŞKALARINDAN değiL benden öğrenin....!

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Serdar Ortaç - Ayrılmam, Eğer - Özlem - Aşkı..Âlemde, Sarisin Fikralari, Aşk nedir hocamm?, Asla Göründüğüm Kadar Güçlü Olmadım, Akıl Oyunu, MENISKUS (YARALANMALARI), GÜLECEKSİNİZ :) GARANTİ VERİYORUM, HAYATTA BEN EN COK BABAMI SEVDIM, Seviyorum Seni, Mithat Körler - Güneşimi Kaybettim, hafta sonu fikramiz:), Geleceksen arkana bakmadan gel., Hém YaRamm Hem Yara bandımM, SAKLARIM GÖZÜNDE GÜZELLİĞİNİ  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence