Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Kültür Sanat » Tarih » Genel Tarih
Anneler Günü
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

08-05-2009 04:17 ÖS | Düzenleyen SeNeM 08-05-2009 04:17 ÖS
Katılım Tarihi: 31.03.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı SeNeM
Üye
  Anneler Günü

Anneler Günü

Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongrenin onayıyla Amerika çapında genişledi. Zamanla başka ülkelere de yayıldı.

Annelere armağan edilen bu özel gün Türkiye'de 1955 yılından bu yana kutlanmaktadır.

Türkiye'de mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü olarak kutlanır. Bu evrensel günde, Dünyada milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.Smile
Anacığım

Dünyada apayrı yeri olan bir sevgi
Anne sevgisi.
Artık ben de bir anayım.
Anam seni dünden daha çok seviyorum!
Çocukluğumda dua ederdim Allah'a
Anam ölmesin diye.
Tanrım kabul etti dualarımı,
Göstermedi bana senin acını.
Bu yıl da geldi 'Anneler Günü'
Ne alsam sana yetmez,
Senin hakkın ödenmez!
Sana duygularımdan bir demet.
Anneler günün kutlu olsun.
Ellerinden öptüm,canım anacığım!
Smile

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Elveda Ölüm - Barış Manço, ALLAH YOLUNDA NE YAPTIN, Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi'nin 87. yıl dönümünü, GÜLÜMSEME ZAMANI ( yasanmıs hikayeler), Bu Hafta 6 Yeni Film Gösterimde.. 07.02.09/14.02.09, Bilgisayarınız İçin Faydalı Programların Tümü..., Driver Checker 2.7.3 2009 FULL SÜPERRR, AĞLAYACAĞIM, Ş HARFİ İLE BAŞLAYAN BİTKİLER, ACDSee 10 Photo Manager, Harun Kolçak - Hakmedim Ayrılığı, Umudum Oldu Gözlerin..!, ßir TuTam HüZünDüR geCe, Dünden bugüne, Hadi aç gözLerini yaşamaLısın !!!  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence