Bilgi Paylaşım Forumu » Eğlence Mizah Oyun » Oyun
çok kızdın üstteki üyeye ne fırlatırdın :)
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

29-04-2009 11:18 ÖS
Katılım Tarihi: 31.03.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mavisss
Üye
  çok kızdın üstteki üyeye ne fırlatırdın :)

benden de başka bi konu beklenmezdi sanırım evet arkadaşlar oyunumuzbasit çok kızınca üstteki üyeye ne fırlatırdınız ben başlayayım Smile

Ya sözlerin aklımda ya aklım sende,ya hayalin karşımda ya sesin kulağımda,ya ben çıldırıyorum,ya da çookkk özlüyorum….

29-04-2009 11:19 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Üye
mavisss terlik Smile fırlatırdım tabikiii...

Ya sözlerin aklımda ya aklım sende,ya hayalin karşımda ya sesin kulağımda,ya ben çıldırıyorum,ya da çookkk özlüyorum….

29-04-2009 11:50 ÖS
Katılım Tarihi: 20.01.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı GeNCaY
Üye
yastık atardım ben acımasın bi yeri yazık. ee atmak gerekiosa öle işteeeeeeee. kıyamam ben yinede Smile

29-04-2009 11:52 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Üye
abi sende çok insaflısın Smile en topuklusundan terlik o olmuyosa ayakakbı atıcan ki pekmeziin akıtcan Smile

29-04-2009 11:58 ÖS
Katılım Tarihi: 20.10.08

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı YaGMuR
Üye
vallahi ben bisey firlatmam kelimelerle yerim basini buda en agir seyden bile daha agir gelir eminim Grin

img99.imageshack.us/img99/9816/angelcouple5we.jpg
Caresizdir sarsilir yüregim,
Sanki ßir Gemidir..
ßu sessizlik,
Hüzün Dolu Askimin Matemidir..
Matem Tutan Gemimde,
inan ßu Son Seferimdir..

Hersey Gecti Hayat KaLdi!..

30-04-2009 09:08 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Üye
cıkkss yağmur illa bişiler fırlatman gerekiyoo Smile ben kalemde fırlaatırım gözüne girsinde gözünüde oyam die hahahahah insafsızım ben Smile

24-03-2010 10:43 ÖÖ
Katılım Tarihi: 04.02.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı karissma
General Member
BEN OLSAYDIM USTÜNDEKİ ÜYEYE STRESS ATARDIMMMMM KHİ KHİ KHİ Grin Grin Grin

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  G HARFİ İLE BAŞLAYAN BİTKİLER, home edition orjınallestırme, Anime Ask Resimleri, COCUKLARDA OKSURUK, Var git, Daha çok bekleceksin, Belki Bir Gün Özlersin - Emre Aydın, MERSİN İLİ, SİGARANIN FAYDALARI (!) BURADA, OKUYUN DA ÖĞRENİN, Bazı durumlarda kullanılmaması gereken yağlar, Böyle gitmek mi olur, UNUTKANLIĞI ÖNLEMEK İÇİN ONBİR ALTIN ÖNERİ, ASKER TEMEL, Animated GIF producer, Bu Son Veda  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence