Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Kültür Sanat » Edebiyat » Siir
"Delimiyim Ben"
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

03-12-2008 03:00 ÖÖ
Katılım Tarihi: 02.12.08

Uyarı seviyesi 0
  "Delimiyim Ben"

"Delimiyim Ben"
Ne geldiyse başıma senin yüzünden geldi,gönlüm
Bir gönülde barınmam,barınmam diyordun
Ne halllere düştüm,çok seviyorum
Gözümde yaş,kalbimde aşk var şimdi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir sevdaya düştüm dillerde kalan
Gece gündüz sarvoşum hiç ayılmayan
Aşk sarvoşu oldum divane gönlüm
Şimdi herkez bana diyor,deli deli deli
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deli delimiyim ben aşkımın delisiyim
Deli deli çok seven birisiyim,delisin sen
Çok seviyorum, çok seviyorum, çok seviyorum
Ne söylerlerse söylesinler deli deli desinler
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah deli vah deli deliyim vallah deli
Deliyim vallah deli aşkımın delisiyim çok severin birisiyim
söz/beste:Bayram ŞENPINAR

img24.imageshack.us/img24/6593/imza1u.jpg
MuRaT ŞENPINAR Fan Clup
img397.imageshack.us/img397/8772/muratsepinarzz7.jpg

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Murat Başaran - Mağrur ( şarkı sözü ), ALZHEİMER GÖZ TESTİ‏, Kör!! GeLde Senden KaLanLarı Gör..!!, Sensiz Bir Gün Daha Geçti., Karalama aşk ..., Hasret Resimli Siir, Çalkala - Seden Gürel, ÖBÜR DÜNYADA VERİLECEK TEPKİLER, Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl düzenlersiniz?, Elveda..., Messengerı tamamen kaldırmak, CEKIC PARMAK, Anca Beraber Kanca Beraber - Gülden Karaböcek, Deniz Ve Mehtap - Dario Moreno, Geç Kalmayin !  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence